Conferinta 2018 RO


Cele 3 zile ale evenimentului „Acces la literatura științifică” au fost extraordinare și dorim să mulțumim mult invitaților noștri oratori, moderatorilor, participanților, partenerilor și tuturor celor care au făcut posibil succesul ediției a 5-a!

Romanian International Conference for Research and Education a însemnat împărtășirea experiențelor și a cunoștințelor, precum și dezbateri la care a fost implicată și audiența. Considerăm că noile colaborări și proiecte vor oferi și mai multe alternative și soluții reale pentru limitările existente în Sistemul român de Cercetare și Educație și subiecte de discuție pentru edițiile viitoare!
Stay tuned for more #enformation!

An event of

Powered by

Gold Partners

devino gold partner

Silver partners

About


Organizat de Enformation

„Acces la literatura științifică” este un eveniment anual organizat de Enformation, prin care ne dorim să creăm posibilitatea de interacțiune directă între cei din domeniul cercetării și cei din domeniul educației, pentru a oferi noi oportunități de colaborare în sectorul academic. Ne încurajăm invitații-oratori să-și împărtășească experiențele de succes pentru a demonstra că educația și pasiunea oferă resurse suficiente pentru a obține performanțe și schimbări pozitive, chiar în România.


A 6-a ediție

2018 reprezintă cea de-a 6-a ediție a conferinței și este adresată studenților, masteranzilor, doctoranzilor, profesorilor, bibliotecarilor și mai ales cercetătorilor din toate domeniile. Cele 3 zile ale evenimentului includ sesiuni plenare și workshop-uri, create pentru a prezenta trend-urile din cercetare, noi metode și alternative pentru educație, precum și soluții inovative pentru amândouă domeniile.


300+ participanți

Mai mult de 300 participanți au făcut parte din audiența evenimentului din 2017, printre care s-au regăsit: reprezentanți ai 21 de edituri internaționale, profesori și membrii ai Academiei Române, dar, de asemenea, cercetători, bibliotecari, studenți și persoane din zona business interesate de tematica propusă pentru ediția de anul trecut a evenimentului „Acces la literatura științifică”.