“Hai să vorbim despre cariera ta!” la evenimentul anual, organizat de Enformation, „Acces la literatura științifică”. Participă la a 7-a ediție a conferinței, în zilele 5-7 noiembrie 2019, în Timișoara, și ai ocazia să interacționezi direct cu membrii ai comunității academice, atât din domeniul cercetării, cât și din cel al educației.

Credem în diseminarea informațiilor de calitate și susținem cunoașterea prin împărtășirea bunelor practici și a experiențelor, precum și prin crearea unui mediu optim de dezbatere. Romanian International Conference for Research and Education îți oferă sesiuni plenare despre subiecte interesante și de actualitate, împreună cu workshopuri (sesiuni paralele) practice. Ne dorim să promovăm realizările autentice din Sistemul Român de Cercetare și Educație și invităm cu entuziasm speakeri care să ilustreze asemenea exemple pozitive și autentice! Totodată, cu ajutorul reprezentanților editurilor academice internaționale, la eveniment vei putea afla despre cele mai noi instrumente și funcționalități disponibile pentru activitatea ta de cercetare și publicare științifică.

Ediția a 7-a #ALLS este doar despre #cercetare #educație #viitor
Stay tuned for more #enformation!

Parteneri

Despre evenimentul ALLS

Organizat de Enformation

„Acces la literatura științifică” este un eveniment anual organizat de Enformation, prin care creăm posibilitatea de interacțiune directă între cei din domeniul cercetării și cei din domeniul educației, pentru a oferi noi oportunități de colaborare în sectorul academic. În plus, ne propunem să împărtășim comunității Enformation schimbările pozitive din Sistemul Român de Cercetare și Educație pentru a evidenția că educația și pasiunea oferă resurse suficiente pentru o dezvoltare optimă.

A 7-a Ediție

Ediția a 7-a a conferinței oferă contextul ideal studenților, masteranzilor, doctoranzilor, profesorilor, bibliotecarilor și mai ales cercetătorilor, din toate domeniile, pentru schimbul de idei și dezbateri. Timp de trei zile, pe durata evenimentului, propunem sesiuni plenare și workshopuri care să evidențieze trendurile în #cercetare, noile tipare din #educație și soluții inovative de #viitor.

Conferințe anterioare

Fiecare ediție „Acces la literatura științifică” are loc într-un oraș-academic diferit. În 2018, ALLS s-a desfășurat la Cluj-Napoca, în zilele 23-25 octombrie, iar la eveniment au fost peste 200 participanți: reprezentanți ai editurilor internaționale, profesori și membri ai Academiei Române, cercetători, bibliotecari, studenți, dar și elevi de liceu.

De ce să participi la ALLS

Implicarea Editurilor Internaționale

Cu ajutorul partenerilor noștri, renumiți în acest domeniu, propunem workshopuri practice destinate persoanelor interesate de scriere și publicare academică. Așadar, dacă faci parte din această audiență, ai oportunitatea de a descoperi direct de la sursă cele mai noi instrumente, create să faciliteze procesul tău de cercetare, funcționalitățile moderne disponibile bibliotecarilor și alte caracteristici practice ale platformelor online.

Sesiuni despre Cercetare și Educație

Sistemul de Cercetare și Educație din România continuă să reprezinte interesul principal pentru activitățile noastre. De ce? Deoarece credem că cercetarea înseamnă dezvoltare și că educația este cheia unei civilizații mai bune! Participând la sesiunile plenare vei descoperi metode alternative în predare și învățare, diferențe între învățământul public și cel privat, iar nu în ultimul rând informații actuale despre explorarea spațiului și evoluția tehnologică.

Experiența de Networking

Transpunem prioritar în acțiuni două cuvinte-cheie despre Romanian International Conference for Research and Education: #networking & #enformation. De aceea, prin evenimentul ALLS îți oferim ocazia să interacționezi cu o considerabilă parte a comunității academice. Totodată, astfel dorim să încurajăm dezvoltarea unor noi colaborări și proiecte pentru un #viitor pozitiv în #cercetare și #educație. Alătură-te inițiativei noastre!

 • Importanța Comunităților Educaționale.

 • Cercetarea și Educația: Transdisciplinaritate în Carieră.

 • Educația Părinților – Viitorul.

 • Cercetarea Salvează Vieți.

 • Studenții în Cercetare: Realitate sau Provocare?

Aceste subiecte și multe altele vor fi dezbătute în cadrul ediției a 7-a a evenimentului „Acces la literatura științifică” și vor fi prezentate audienței de către oratori experimentați. Încurajăm schimbul de idei, colaborările și inițierea de noi proiecte.

Speakers

Agenda

 • Pauză & Networking

  11:30 – 12:00

 • Pauză de masă

  14:00 – 15:00

Locație

Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara

B-dul. Vasile Pârvan, Nr. 2b,
300 223 – Timişoara, Jud. Timiş, România

https://library.upt.ro